in

Germania u Katar vodi 122 navijača

Foto: Canva

Još uvijek je u tijeku atraktivna promocija kladionice Germania, kojoj je cilj okupiti 122 navijača i njima napuniti avion, koji će zatim sletjeti u Dohi i predstavljati podršku hrvatskim nogometašima na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Znamo da je ovo godina u kojoj je Katar jedna od najpopularnijih turističkih destinacija ove zime, a sigurno će oboriti sve svoje turističke rekorde, zahvaljujući Svjetskom nogometnom prvenstvu koje počinje 20. studenog, a završava velikim finalom 18. prosinca.

Važno mjesto na tom natjecanju imat će i hrvatska reprezentacija, koja izgleda impresivno u posljednje vrijeme i mogla bi nam ponovo osvjetlati obraz, velikim uspjehom na najvećoj nogometnoj sceni.

Foto: Unsplash

A reprezentaciju uvijek prati mnogo fanova, što je potvrđeno i u rujnu u Beču, kada je više od 20 tisuća navijača otišlo pogledati kako naši osiguravaju svoje mjesto na Final Four Lige nacija.

Biti hrvatski navijač znači vidjeti svijeta, jer domaći zaljubljenici u nogomet imali su prilike u ovom mileniju putovati od Brazila, Japana i Južne Koreje, do Francuske, Njemačke, Portugala i Rusije.

Ove zime smiješi im se pak putovanje u Katar, za što i nije bio toliki interes prije samo pola godine, no pokazalo se da je smještaj po relativno povoljnoj cijeni ipak moguće naći, a i pravila ponašanja neće biti tako stroga za navijače, kako se u početku vjerovalo.

Baš zbog toga trenutno sve više hrvatskih zaljubljenika u nogomet razmišlja o putovanju u Katar, a jedno od rješenja kako se naći u avionu ponudila je Germania.

Germania i nagrada za 122 sretna navijača

Foto: Canva

Ovaj priređivač igara na sreću poznat je po Ronaldinhu kao svom zaštitnom licu pa nije iznenađenje da se dodatno angažirao oko ovog Svjetskog prvenstva. Pa ovaj put umjesto da vam nudi Germania casino bonus, pokrenuta je nagradna igra u kojoj najveći sportski znalci imaju priliku naći se u avionu za Katar.

Točno 122 navijača stanu u manji avion kakvi obično putuju na relaciji između Zagreba i Dohe, a Germania ga je odlučila napuniti svojim elitnim igračima.

Kako biste se našli u avionu koji će vas odvesti na Svjetsko nogometno prvenstvo, na vama je samo jedan dan biti najbolji prognozer Germania kladionice. Naime, karta za avion svaki dan pripada onome tko pogodi najveću ukupnu kvotu, pod uvjetom da na listiću ima barem četiri para, svaki s kvotom 1.35 ili višom.

To je naravno minimum koji se od vas traži, a da biste nadmašili druge igrače trebat će vam i mnogo više, zbog čega karta za avion može pripasti samo istinskim znalcima.

Foto: Unsplash

Promocija traje sve do 6. studenog, što znači da će se imena putnika znati tek dva tjedna prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva, no i to će biti dovoljno rano da uspješno iskusite Svjetsko nogometno prvenstvo u zemlji u kojoj se ono odigrava, družeći se s drugim navijačima u fan zonama ili na tribinama stadiona.

Za one koji tek kreću u svoju avanturu sportske prognoze, Germania također nudi čak 3.500 kuna bonusa dobrodošlice, kojeg možete zgrabiti uz vaše prve tri uplate sredstava na korisnički račun, što će svakako biti dodatna motivacija zaljubljenicima u nogomet da se registriraju i igraju.

U svakom slučaju, važno je spomenuti da hrvatska nogometna reprezentacija igra 23. studenog protiv Maroka, 27. studenog protiv Kanade i 1. prosinca protiv Belgije, prije nego što započne nokaut faza u kojoj očekujemo nastavak nastupa naših nogometaša. To su datumi koje su hrvatski navijači davno zapisali u svoj rokovnik i jedva čekaju naći se u Kataru, jednom kad krene nogometna groznica…

Germania Katar bonus
kajmanski otoci

Kajmanski otoci – 7 znamenitosti koje morate vidjeti

Češka: 18 najbolje ocijenjenih turističkih atrakcija

Češka: 18 najbolje ocijenjenih turističkih znamenitosti